Jaarrekening

Het financiële verslag van uw onderneming

Uw jaarrekening is de basis voor de vervolgstappen van uw onderneming. Het geeft de mogelijkheden voor de toekomst van uw bedrijf weer, of u nu wilt groeien, overdragen of investeren. Een duidelijke jaarrekening die tijdig wordt opgeleverd kunt u dus van ons verwachten. En meer.

Uw jaarrekening samengesteld en geïnterpreteerd  

Om uw jaarrekening samen te stellen, nemen wij uw cijfers door en stellen kritische vragen waar nodig. Zo ontstaat er een financieel verslag met signalen en mogelijkheden die we samen met u bespreken. We staan niet te lang stil bij het verleden maar kijken naar de toekomst en wat deze cijfers u daarover vertellen. Wat betekenen ze voor uw bedrijfsvoering en uw ambities? Daarover praten wij met u verder.

Belastingaangifte

Voor onze klanten verzorgen wij ook de belastingaangiftes. Met actuele kennis van de fiscale wetgeving zorgen wij dat alle aangiftes en belastingen voor de ondernemer zo gunstig als wettelijk mogelijk is, geregeld worden. Laat u door ons uw jaarrekening opstellen? Dan kunnen wij ook voor u uw belastingaangiftes opstellen. Dat is wel zo efficiënt voor u.

Laat u uw jaarrekening door ons opstellen?

Wilt u verder met uw onderneming? Besteed dan uw jaarrekening aan ons uit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

 
Logo NBA
Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator