Home / Diensten / Accountancy / Managementrapportages

Managementrapportages

Ondernemen met periodieke en betrouwbare cijfers

U wilt zich niet laten verrassen, zeker niet als het op de cijfers van uw onderneming aankomt. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom bieden wij u periodieke managementrapportages aan. Zodat u kunt ondernemen met actuele en betrouwbare cijfers.

Uw financiële positie

Door u regelmatig te informeren over uw resultaten en financiële positie weet u niet alleen waar u staat, u weet ook wanneer u moet ingrijpen. Of kunt doorpakken. Uw cijfers bevatten voor u geen geheimen meer. En dat is wel zo handig als u besluiten moet nemen.

Inzicht in uw cijfers

Natuurlijk leveren we meer dan alleen een overzicht van cijfers. Onze rapportages gaan vergezeld van uitleg en toelichting. Wij bespreken met u wat uw cijfers voor u en uw toekomst betekenen. Kunt u uw ambities hiermee waarmaken? Of moet u actie ondernemen? Wat zijn uw kansen en welke risico’s loopt u? Wij geven u niet alleen het inzicht maar bespreken ook de context. Zodat u ook echt iets met uw cijfers kunt.

Meer weten?

Wilt u ook actueel inzicht in uw cijfers? Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden van periodieke managementrapportages voor uw bedrijf. We vertellen u er graag over.

Wilt u meer ondernemen? Neem dan contact met ons op.
Meijer CnF, Amsterdam: financiële en fiscale ondersteuning en bedrijfsadvies.

Nieuws

Rechtsbescherming bij vaststellen WOZ-waarde

De regering wil het huidige systeem om de waarde van een woning te bepalen, de waardering onroerende zaken (WOZ), aanpassen. Een van de doelstellingen is een betere rechtsbescherming van belanghebbenden. Een concept van het wetsvoorstel is in consultatie gegaan. De...

Grootste stijging cao-lonen sinds 2009

Volgens voorlopige cijfers van CBS zijn vorig jaar de cao-lonen gestegen met 2,1%. Dat is de grootste stijging na 2009. De consumentenprijzen in 2018 stegen in de eerste elf maanden van 2018 met 1,7%. In het eerste volle crisisjaar, 2009, lag de cao-loonstijging met...

Meijer CnF

Postbus 75975
1070 AZ Amsterdam

A.J. Ernststraat 165
1083 GT Amsterdam
t 020 - 622 72 74
f 020 - 420 58 01
stuur ons een e-mail