Pre-audit

Klaar voor de externe controle van uw jaarrekening

Bent u verplicht om uw jaarrekening te laten controleren door een externe accountant? Dan kan onze pre-audit service u veel tijd en extra werk besparen. Wij nemen u dit werk graag uit handen door de benodigde documenten tijdig en correct op te leveren aan uw (externe) accountant.

Accountantscontrole

Voor een accountantscontrole moet een controledossier worden samengesteld. De eisen die daaraan worden gesteld, worden steeds specifieker. Wij maken uw administratie klaar voor de accountantscontrole zodat wij uw financiële medewerkers ontlasten. En doordat wij steeds overleggen met uw accountant, leveren wij alles aan zoals hij het wenst. Zo bespaart u extra kosten van de (externe) accountant.

Minder werkdruk bij uw accountantscontrole

Verzorgen wij voor u de pre-audit, dan leveren wij alles tijdig en volgens de juiste specificaties aan. Als uw accountant en met up-to-date kennis van de geldende wet- en regelgeving, fiscale regelingen en ervaren met externe verslaggevingen, nemen wij de extra werkdruk van een externe accountantscontrole graag van u over.

Uw voordelen bij de pre-audit service van Meijer CnF

  • Geen extra werkdruk bij uw financiële medewerkers
  • Alle documenten zoals de concept jaarrekening opgeleverd conform de geldende regels
  • Optimale voorbereiding van het controledossier zodat u niet voor verrassingen komt te staan
  • Besparing op uw rekening van de controlerende accountant


Uw voorbereiding op de accountantscontrole

Bespaar uzelf en uw medewerkers de extra werkdruk met onze pre-audit service en neem contact met ons op over de voorbereiding op uw externe accountantscontrole. 

 
Logo NBA
Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator