Financiële administratie

Een goede administratie voor uw bedrijf

Een goede administratie geeft u op elk gewenst moment de informatie die u nodig heeft voor uw bedrijf. Wilt u wel zo’n administratie maar wilt u daar niet de tijd aan besteden die ervoor nodig is? Dan regelen wij het voor u.

Uw administratie voor u opgezet…

Rekening houdend met uw onderneming, de bedrijfsvoering daarin en de eisen waaraan u moet voldoen, zetten wij de administratie voor u op. Een heldere basis waarna u het zelf goed kunt bijhouden. En als het nodig is, kijken wij met u mee en adviseren u hoe het beter of anders kan.

… of uw administratie voor u uitgevoerd

Wilt u geen tijd besteden aan de administratie, dan doen wij dat voor u. Met een online boekhoudsysteem houden wij uw gehele financiële administratie bij. Van de losse bonnetjes tot de inkomende facturen, offertes, bankafschriften, pinbonnen en nog meer. Wij verwerken dit voor u digitaal. Vanuit ons kantoor of bij u op locatie.

Uw financiële administratie

Uw financiële administratie is de bron voor de fiscale aangifte waarop aanslagen, controles en aangiftes worden gebaseerd. Maar ook de basis waarop u beslissingen neemt. Bij het verwerken van uw financiële administratie maken wij gebruik van het softwarepakket dat aansluit bij uw wensen. Daarvoor werken wij met verschillende softwarepakketten zoals: Unit4 Multivers, Afas, Cash, ExactOnline, Informer en Reeleezee.

Meer weten over de verwerking van uw financiële administratie?

Wij kunnen voor u ook de totale verwerking voor onze rekening nemen zoals de betaling van uw crediteuren, de lonen en belastingen. Maar ook het versturen van uw omzetfacturen en het incasseren van uw debiteuren kunnen wij voor u verzorgen zonder dat het u tijd kost. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op.

 
Logo NBA
Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator