Home / Diensten / Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies

Concreet en daadkrachtig om meer te ondernemen

Met kennis van uw cijfers, ambities, uw bedrijf en natuurlijk de branche zijn wij uw gesprekspartner als het gaat om de toekomst van uw bedrijf. En het liefst zijn we nog meer dan dat. Zo zetten wij ook ons uitgebreide, professionele netwerk voor u in. Concreet en daadkrachtig bedrijfsadvies dus, zodat u verder kunt op een verantwoorde manier. U wilt meer ondernemen? Wij werken daaraan!

De accountant die u kent

Ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Maar wat is voor u relevant? Wanneer moet u mee in de stroom en wanneer kiest u uw eigen pad? Wat past bij u, bij uw bedrijf? En wat is mogelijk met uw financiële positie en toekomstverwachtingen? Als uw accountant zijn wij vanzelfsprekend op de hoogte van wat kan. Maar wij kennen u ook. Omdat wij in u geïnteresseerd zijn en ook in gesprekken over de administratie of de jaarstukken met u praten over dat wat de cijfers niet vertellen.

Bedrijfsadvies, concreet en praktisch

Voor concreet en praktisch bedrijfsadvies dat past bij uw bedrijf, komt u naar Meijer CnF. Met correcte informatie en geplaatst in de juiste context zodat u er wat mee kunt. Of het nu gaat om plannen om nieuwe producten of diensten aan te bieden, uit te breiden, te fuseren, exporteren of te investeren. Wij denken met u mee en beoordelen de mogelijkheden.

Praat eens met ons over de toekomst van uw bedrijf!

Wilt u eens verder praten over de toekomst van uw bedrijf? Of heeft u nu een dringende kwestie in uw bedrijf waar u graag deskundig advies over wilt? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer ondernemen? Neem dan contact met ons op.
Meijer CnF, Amsterdam: financiële en fiscale ondersteuning en bedrijfsadvies.

Nieuws

Rechtsbescherming bij vaststellen WOZ-waarde

De regering wil het huidige systeem om de waarde van een woning te bepalen, de waardering onroerende zaken (WOZ), aanpassen. Een van de doelstellingen is een betere rechtsbescherming van belanghebbenden. Een concept van het wetsvoorstel is in consultatie gegaan. De...

Grootste stijging cao-lonen sinds 2009

Volgens voorlopige cijfers van CBS zijn vorig jaar de cao-lonen gestegen met 2,1%. Dat is de grootste stijging na 2009. De consumentenprijzen in 2018 stegen in de eerste elf maanden van 2018 met 1,7%. In het eerste volle crisisjaar, 2009, lag de cao-loonstijging met...

Meijer CnF

Postbus 75975
1070 AZ Amsterdam

A.J. Ernststraat 165
1083 GT Amsterdam
t 020 - 622 72 74
f 020 - 420 58 01
stuur ons een e-mail