Overname, overdracht of opvolging

Een succesvol vervolg van uw bedrijf

Heeft u een bloeiend bedrijf dan kunt u niet vroeg genoeg nadenken over de bedrijfsopvolging of een eventuele bedrijfsoverdracht. Of u uw bedrijf nu binnen of buiten de familie overdraagt, het is zaak uw onderneming en de mensen daaromheen er goed op voor te bereiden. Zodat er sprake is van een succesvolle overname.

Bedrijfsoverdracht

De basis van de bedrijfsoverdracht is de waarde van het bedrijf. Met onze overnamebegeleiding adviseren, begeleiden en verzorgen wij het gehele traject van de eerste gesprekken tot de uiteindelijke overdracht. Financiële, fiscale en juridische gevolgen brengen wij in kaart en waar nodig schakelen wij externen in.

Een bedrijf overnemen?

Wilt u een bedrijf overnemen? Ook dan is goed en deskundig advies onontbeerlijk. Met kennis van zaken en jarenlange ervaring staan wij ook u bij. Zodat u de waardebepaling van een bedrijf en het boekenonderzoek kunt interpreteren en de gevolgen voor uzelf en uw plannen kunt inschatten. Niet onbelangrijk als u op het punt staat om de onderhandelingen te gaan voeren en belangrijke strategische beslissingen te nemen.

Uw mogelijkheden en kansen bij de overdracht van een bedrijf

Laat u door ons bijpraten over de mogelijkheden en kansen rondom bedrijfsoverdracht, bedrijfsovername en bedrijfsopvolging. Zodat u tijdig aan de voorbereiding begint. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 
Logo NBA
Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator