Fiscale advisering

Belastingen voor de ondernemer

Belastingen zijn onlosmakelijk met ondernemen verbonden, maar zoals de Belastingdienst al zegt ‘leuk’ is het niet. En de continue wijzingen in de fiscale regels maken het er ook niet makkelijker op. Wij zijn wel altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en actuele wet- en regelgeving op fiscaal gebied. Wij helpen u uw fiscale kansen optimaal te benutten zodat u kunt ondernemen.

Fiscale adviseurs

Onze fiscale adviseurs kijken niet alleen naar uw cijfers, ze luisteren ook naar uw verhaal. Wat zijn uw wensen met uw bedrijf en hoe is uw privésituatie? Met onze kennis van uw cijfers, inzicht in uw bedrijf en uw persoonlijke situatie adviseren wij u hoe u uw fiscale positie het beste kunt inrichten. En dat regelen we ook voor u, dat spreekt voor zich.

Belastingaangiften

Bij Meijer CnF staan de adviseurs voor u klaar om u te helpen met uw administratie, jaarstukken en natuurlijk de belastingaangiften. U kunt bij ons terecht voor onder andere:


Vragen over uw fiscale positie?

En heeft u andere vragen over uw financiële of fiscale positie? Dan staan wij natuurlijk ook voor u klaar. Neem contact met ons op als u meer informatie of een persoonlijk advies wenst.

 

 
 
Logo NBA
Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator