Home / Diensten / Fiscale advisering

Fiscale advisering

Belastingen voor de ondernemer

Belastingen zijn onlosmakelijk met ondernemen verbonden, maar zoals de Belastingdienst al zegt ‘leuk’ is het niet. En de continue wijzigingen in de fiscale regels maken het er ook niet makkelijker op. Wij zijn wel altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en actuele wet- en regelgeving op fiscaal gebied. Wij helpen u uw fiscale kansen optimaal te benutten zodat u kunt ondernemen.

Fiscale adviseurs

Onze fiscale adviseurs kijken niet alleen naar uw cijfers, ze luisteren ook naar uw verhaal. Wat zijn uw wensen met uw bedrijf en hoe is uw privésituatie? Met onze kennis van uw cijfers, inzicht in uw bedrijf en uw persoonlijke situatie adviseren wij u hoe u uw fiscale positie het beste kunt inrichten. En dat regelen we ook voor u, dat spreekt voor zich.

Belastingaangiften

Bij Meijer CnF staan de adviseurs voor u klaar om u te helpen met uw administratie, jaarstukken en natuurlijk de belastingaangiften. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  1. Aangifte inkomstenbelasting
  2. Aangifte vennootschapsbelasting

Vragen over uw fiscale positie?

En heeft u andere vragen over uw financiële of fiscale positie? Dan staan wij natuurlijk ook voor u klaar. Neem contact met ons op als u meer informatie of een persoonlijk advies wenst.

Wilt u meer ondernemen? Neem dan contact met ons op.
Meijer CnF, Amsterdam: financiële en fiscale ondersteuning en bedrijfsadvies.

Nieuws

Rechtsbescherming bij vaststellen WOZ-waarde

De regering wil het huidige systeem om de waarde van een woning te bepalen, de waardering onroerende zaken (WOZ), aanpassen. Een van de doelstellingen is een betere rechtsbescherming van belanghebbenden. Een concept van het wetsvoorstel is in consultatie gegaan. De...

Grootste stijging cao-lonen sinds 2009

Volgens voorlopige cijfers van CBS zijn vorig jaar de cao-lonen gestegen met 2,1%. Dat is de grootste stijging na 2009. De consumentenprijzen in 2018 stegen in de eerste elf maanden van 2018 met 1,7%. In het eerste volle crisisjaar, 2009, lag de cao-loonstijging met...

Meijer CnF

Postbus 75975
1070 AZ Amsterdam

A.J. Ernststraat 165
1083 GT Amsterdam
t 020 - 622 72 74
f 020 - 420 58 01
stuur ons een e-mail