Home / Diensten / Fiscale advisering / Inkomstenbelasting

Inkomstenbelasting

Geregeld voor de ondernemer

Net als alle andere belastingen is ook de inkomstenbelasting onderhevig aan steeds wisselende wet- en regelgeving. Hiervan op de hoogte blijven, kost u veel tijd. Bespaar die kostbare tijd en richt u op uw onderneming. Wij regelen dan voor u de inkomstenbelasting.

Aangifte inkomstenbelasting

Voor ondernemers en particulieren verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting. Door dit te combineren met het verwerken van de financiële administratie en het samenstellen van de jaarrekening zijn wij volledig op de hoogte van uw financiële positie. Met dit inzicht en onze actuele fiscale kennis benutten wij voor u alle mogelijkheden die ons fiscale stelsel biedt.

Proactief advies

De aangifte inkomstenbelasting is niet alleen een jaarlijks terugkerende afsluiting van uw boekjaar. Het is een goed moment om uw ambities, de positie van uw onderneming en de strategie weer eens te beoordelen. Dit doen wij graag met u. En het liefst niet alleen op dit moment in het jaar. Als een goed adviseur houden wij altijd de vinger aan de pols, via uw cijfers, een tussentijds gesprek en door onze ogen en oren voor u open te houden. Zo adviseren wij u ook proactief.

Besteed het uit en bespaar tijd

Besteed geen onnodige tijd aan uw inkomstenbelasting maar besteed het uit. Wij regelen het voor u. Goed,  efficiënt en met aandacht voor u en uw bedrijf. Wilt u dat ook? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer ondernemen? Neem dan contact met ons op.
Meijer CnF, Amsterdam: financiële en fiscale ondersteuning en bedrijfsadvies.

Nieuws

Rechtsbescherming bij vaststellen WOZ-waarde

De regering wil het huidige systeem om de waarde van een woning te bepalen, de waardering onroerende zaken (WOZ), aanpassen. Een van de doelstellingen is een betere rechtsbescherming van belanghebbenden. Een concept van het wetsvoorstel is in consultatie gegaan. De...

Grootste stijging cao-lonen sinds 2009

Volgens voorlopige cijfers van CBS zijn vorig jaar de cao-lonen gestegen met 2,1%. Dat is de grootste stijging na 2009. De consumentenprijzen in 2018 stegen in de eerste elf maanden van 2018 met 1,7%. In het eerste volle crisisjaar, 2009, lag de cao-loonstijging met...

Meijer CnF

Postbus 75975
1070 AZ Amsterdam

A.J. Ernststraat 165
1083 GT Amsterdam
t 020 - 622 72 74
f 020 - 420 58 01
stuur ons een e-mail