Home / Diensten / Fiscale advisering / Vennootschapsbelasting

Vennootschapsbelasting

Geregeld voor rechtspersonen

Voor rechtspersonen regelen wij de aangifte vennootschapsbelasting bij de Belastingdienst. Ook voor uw bv, nv, stichting of vereniging kunnen wij deze jaarlijkse aangifte verzorgen.

Uw belastingaangifte

Met onze jarenlange ervaring en actuele kennis op het gebied van fiscale wet- en regelgeving bepalen wij uw fiscale positie en gebruiken de mogelijkheden die er voor u zijn. Hebben wij de belastingaangifte geregeld, dan beoordelen wij meteen samen met onze klanten de ondernemerssituatie. Past de huidige structuur nog bij de ambities en voorziet de financiële positie daarin? Als uw bedrijfsadviseur kijken wij verder dan naar alleen de cijfers.

Accountant en fiscaal specialist

Profiteer van onze fiscale kennis en laat uw vennootschapsbelastingaangifte voor u regelen. Als uw accountant en fiscaal specialist nemen wij dit graag van u over. Zodat u de ruimte heeft om te ondernemen. Neem contact op voor meer informatie.

Wilt u meer ondernemen? Neem dan contact met ons op.
Meijer CnF, Amsterdam: financiële en fiscale ondersteuning en bedrijfsadvies.

Nieuws

Rechtsbescherming bij vaststellen WOZ-waarde

De regering wil het huidige systeem om de waarde van een woning te bepalen, de waardering onroerende zaken (WOZ), aanpassen. Een van de doelstellingen is een betere rechtsbescherming van belanghebbenden. Een concept van het wetsvoorstel is in consultatie gegaan. De...

Grootste stijging cao-lonen sinds 2009

Volgens voorlopige cijfers van CBS zijn vorig jaar de cao-lonen gestegen met 2,1%. Dat is de grootste stijging na 2009. De consumentenprijzen in 2018 stegen in de eerste elf maanden van 2018 met 1,7%. In het eerste volle crisisjaar, 2009, lag de cao-loonstijging met...

Meijer CnF

Postbus 75975
1070 AZ Amsterdam

A.J. Ernststraat 165
1083 GT Amsterdam
t 020 - 622 72 74
f 020 - 420 58 01
stuur ons een e-mail