Home / Diensten / Personeel en salaris

Personeel en salaris

De hr-administratie efficiënt geregeld

De hele personeels- en salarisadministratie is niet alleen arbeidsintensief, het vraagt ook om kennis van actuele wetgeving. Regelmatig veranderen de regels op sociaal en fiscaal gebied. Om die optimaal toe te passen, kunt u de administratie voor uw personeel en de verloning daarvan uitbesteden. Wij regelen het voor u; efficiënt en accuraat.

Personeelszaken

Onze professionals hebben actuele kennis op het gebied van loonbelasting, verzekeringen, arbeidscontracten, ontslagprocedures, de Wet Verbetering Poortwachter en andere relevante zaken rondom personeelszaken. U kunt uw gehele hr-administratie aan ons uitbesteden zodat u tijd heeft voor het ondernemen. Wij leveren ondersteuning op het gebied van:

  1. Salarisadministratie
  2. Verzuimregistratie en HR

Administratie voor uw personeel

Laat de administratie voor uw personeel door de experts doen zodat u tijd overhoudt voor uw onderneming. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neemt u contact met ons op?

Wilt u meer ondernemen? Neem dan contact met ons op.
Meijer CnF, Amsterdam: financiële en fiscale ondersteuning en bedrijfsadvies.

Nieuws

Rechtsbescherming bij vaststellen WOZ-waarde

De regering wil het huidige systeem om de waarde van een woning te bepalen, de waardering onroerende zaken (WOZ), aanpassen. Een van de doelstellingen is een betere rechtsbescherming van belanghebbenden. Een concept van het wetsvoorstel is in consultatie gegaan. De...

Grootste stijging cao-lonen sinds 2009

Volgens voorlopige cijfers van CBS zijn vorig jaar de cao-lonen gestegen met 2,1%. Dat is de grootste stijging na 2009. De consumentenprijzen in 2018 stegen in de eerste elf maanden van 2018 met 1,7%. In het eerste volle crisisjaar, 2009, lag de cao-loonstijging met...

Meijer CnF

Postbus 75975
1070 AZ Amsterdam

A.J. Ernststraat 165
1083 GT Amsterdam
t 020 - 622 72 74
f 020 - 420 58 01
stuur ons een e-mail