HR en verzuim

Ondersteuning en advies bij uw personeelsbeleid

Een goed hr-beleid is meer dan het tijdig uitbetalen van salarissen. Het omvat alles van het werven van personeel, het opzetten van de contracten tot eventueel ontslag of de aanpak van het ziekteverzuim. Onze hr-specialisten adviseren en ondersteunen u bij elk detail van uw personeelsbeleid.

Terugdringen ziekteverzuim

Zieke werknemers kosten u geld. Het terugdringen van het ziekteverzuim is dus erg interessant. Met een goed beleid en de juiste begeleiding van uw zieke werknemer vermindert u dit verzuim. Maar die begeleiding moet wel aan veel eisen voldoen, zoals aan de Arbowet en de Wet Verbetering Poortwachter. Onze specialisten weten wat voor u geldt en hoe u dit het beste kunt doorvoeren in uw organisatie. Met u en voor u werken wij aan het verminderen van het ziekteverzuim in uw organisatie.

Neem contact op voor minder kosten door ziekteverzuim

Verminder de kosten van het hoge ziekteverzuim met een goed arbo- en hr-beleid. Wij adviseren en ondersteunen u daarin en voeren het zo nodig voor u uit. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

 
Logo NBA
Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator