Salarisadministratie

Tijdige en foutloze betaling van salarissen

De betalingen van salarissen moet foutloos en op tijd gebeuren. Het uitbesteden van uw salarisadministratie aan een kantoor dat zich hier dagelijks mee bezighoudt bespaart u niet alleen tijd. U bent ook verzekerd van een juiste en tijdige verwerking van de salarissen.

Uitvoering of tijdelijke ondersteuning bij uw administratie

Wij kunnen voor u de salarisadministratie uitvoeren zodat u zeker weet dat die naadloos aansluit bij uw administratie en organisatie. En wenst u alleen tijdelijke ondersteuning, bijvoorbeeld omdat uw financiële afdeling even onderbezet is? Dan kan dat ook.

Altijd actueel inzicht in uw administratie

Nemen wij voor u een deel of de gehele salarisadministratie over, dan zorgen wij ervoor dat deze altijd aan de actuele regelgeving voldoet en dat u daar optimaal gebruik van maakt. Uw administratie wordt voor u verwerkt via een online portal zodat u en uw medewerkers altijd alles direct kunnen inzien en downloaden. Aangiften, loonstroken en andere personeelszaken zijn op elk moment beschikbaar. Vanzelfsprekend is de informatie afgestemd op de gebruiker en voldoet aan alle privacyvereisten.

Employee benefits

Ondernemers die hun medewerkers extra willen belonen, kunnen dat doen via employee benefits. Dit fiscaal aantrekkelijke extraatje kan in de vorm van een leaseauto, mobiel of iPad, pensioen, sportschoolabonnement of een ander voordeel. De employee benefits moeten wel aan fiscale regels voldoen. Wij kennen die regels en kunnen u daarover informeren. Zodat u vooraf weet wat de consequentie van uw aanbod is.

Neem contact op voor meer informatie

Wij helpen u graag uw salarisadministratie goed te verzorgen. Zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

 

 

Logo NBA
Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator