Home / Diensten / Personeel en salaris / Salarisadministratie

Salarisadministratie

Tijdige en foutloze betaling van salarissen

De betalingen van salarissen moet foutloos en op tijd gebeuren. Het uitbesteden van uw salarisadministratie aan een kantoor dat zich hier dagelijks mee bezighoudt bespaart u niet alleen tijd. U bent ook verzekerd van een juiste en tijdige verwerking van de salarissen.

Uitvoering of tijdelijke ondersteuning bij uw administratie

Wij kunnen voor u de salarisadministratie uitvoeren zodat u zeker weet dat die naadloos aansluit bij uw administratie en organisatie. En wenst u alleen tijdelijke ondersteuning, bijvoorbeeld omdat uw financiële afdeling even onderbezet is? Dan kan dat ook.

Altijd actueel inzicht in uw administratie

Nemen wij voor u een deel of de gehele salarisadministratie over, dan zorgen wij ervoor dat deze altijd aan de actuele regelgeving voldoet en dat u daar optimaal gebruik van maakt. Uw administratie wordt voor u verwerkt via een online portal zodat u en uw medewerkers altijd alles direct kunnen inzien en downloaden. Aangiften, loonstroken en andere personeelszaken zijn op elk moment beschikbaar. Vanzelfsprekend is de informatie afgestemd op de gebruiker en voldoet aan alle privacyvereisten.

Employee benefits

Ondernemers die hun medewerkers extra willen belonen, kunnen dat doen via employee benefits. Dit fiscaal aantrekkelijke extraatje kan in de vorm van een leaseauto, mobiel of iPad, pensioen, sportschoolabonnement of een ander voordeel. De employee benefits moeten wel aan fiscale regels voldoen. Wij kennen die regels en kunnen u daarover informeren. Zodat u vooraf weet wat de consequentie van uw aanbod is.

Neem contact op voor meer informatie

Wij helpen u graag uw salarisadministratie goed te verzorgen. Zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Wilt u meer ondernemen? Neem dan contact met ons op.
Meijer CnF, Amsterdam: financiële en fiscale ondersteuning en bedrijfsadvies.

Nieuws

Rechtsbescherming bij vaststellen WOZ-waarde

De regering wil het huidige systeem om de waarde van een woning te bepalen, de waardering onroerende zaken (WOZ), aanpassen. Een van de doelstellingen is een betere rechtsbescherming van belanghebbenden. Een concept van het wetsvoorstel is in consultatie gegaan. De...

Grootste stijging cao-lonen sinds 2009

Volgens voorlopige cijfers van CBS zijn vorig jaar de cao-lonen gestegen met 2,1%. Dat is de grootste stijging na 2009. De consumentenprijzen in 2018 stegen in de eerste elf maanden van 2018 met 1,7%. In het eerste volle crisisjaar, 2009, lag de cao-loonstijging met...

Meijer CnF

Postbus 75975
1070 AZ Amsterdam

A.J. Ernststraat 165
1083 GT Amsterdam
t 020 - 622 72 74
f 020 - 420 58 01
stuur ons een e-mail