Personeel & Salaris

Van Administratie tot Ziekteverzuim

Met personeel in dienst heb je als ondernemer je handen vol aan alle personeelszaken. Van administratie tot en met ziekteverzuim, het kost tijd en het moet ook nog eens volgens de actuele regelgeving. Wil je daar niet jouw tijd aan besteden maar moet het wel goed geregeld zijn voor je werknemers? Besteed het dan uit, wij regelen het graag voor je op een manier die past bij jouw organisatie en jouw wensen.

Salarisadministratie

De salarisadministratie moet correct en op tijd gebeuren. Jouw werknemers verwachten niet minder van je. Wij voeren het graag voor je uit, met kennis van zaken en van de actuele wetgeving. Conform de geldende regels op sociaal en fiscaal gebied regelen wij de salarisadministratie en verwerken dat in een online salarisverwerkingspakket. Dit kan gekoppeld worden aan de overige administratie of we voeren alleen de salarisadministratie voor jouw bedrijf.

Personeelszaken en ziekteverzuim

Een goed hr-beleid is meer dan de salarissen op tijd uitbetalen. Ook personeelszaken, werving van nieuwe medewerkers, contracten, ontslag en het ziekteverzuim horen daarbij. En hoe beter je dit regelt, hoe meer tijd en kosten je daarmee op den duur bespaart. Bij Meijer CnF hebben we ook hr-specialisten die je hierin kunnen adviseren. Bijvoorbeeld in het terugdringen van ziekteverzuim.

Meijer CnF - Accountantskantoor Amsterdam - Personeel en Salaris - Salarisadministratie - Ziekteverzuim medewerkers

Personeel en salaris goed geregeld, bij je accountant in Amsterdam

Bij Meijer CnF, jouw accountant in Amsterdam, vind je deskundigen aan tafel met actuele kennis over loonbelasting, verzekeringen, arbeidscontracten, ontslagprocedures, Wet Verbetering Poortwachter en wat er verder bij de hr-administratie komt kijken. Wil je dat personeel en salaris goed geregeld is? Kies dan voor onze experts in hr en salarisadministratie en jij kunt verder met ondernemen.