Het team van Meijer CnF Amsterdam

Accountancy, administratie en fiscale diensten

Meijer CnF is uw financieel adviseur in Amsterdam. Als accountant, administratiekantoor en fiscaal-financieel adviseur helpen wij onze klanten met praktisch advies dat past bij hun onderneming. Met ons team staan we samen voor onze klanten klaar; wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons. Zij weten dat ze met elke vraag snel bij ons terecht kunnen en dat er altijd iemand is die ze kan helpen. Wilt u dat ook? Kom dan eens kennismaken!

Jan Meijer, oprichter administratiekantoor

Meijer CnF is oorspronkelijk als administratiekantoor opgericht door Jan Meijer. Al van het begin af aan stond de klant centraal en was elk advies gericht op meer dan de cijfers alleen. Juist door de relatie met de klanten konden we toen al verder gaan in onze dienstverlening en advisering.

Uitbreiding met accountancy

In 2013 heeft Jan Meijer het stokje overgedragen aan Claudia Spring in ’t Veld en Jaad Chaara. Sindsdien kunnen wij u ook accountancydiensten aanbieden zoals loonbelasting-, subsidie- en beoordelingsverklaringen en dergelijke. Maar ook met een nieuw team en een uitgebreider dienstenaanbod zijn we niets veranderd. U kunt ons nog steeds direct bellen, bij ons langskomen en met ons praten over meer dan alleen uw cijfers en boekhouding. Met een team van professionals begeleiden we nog steeds onze klanten en zijn we als vanouds betrokken bij uw onderneming. Dat is waar u ons van kent. En dat blijft zo.

Maak kennis met ons!

De oprichter en voormalig eigenaar Jan Meijer vindt u nog steeds bij Meijer CnF. Als betrokken adviseur met creatieve oplossingen staat hij ook nu nog ondernemers bij. Wilt u weten wie er nog meer voor u klaarstaan? Kom dan eens langs om met ons kennis te maken. 

 
Logo NBA
Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator