Home / Over ons

Het team van Meijer CnF Amsterdam

Accountancy, administratie en fiscale diensten

Meijer CnF is uw financieel adviseur in Amsterdam. Als accountant, administratiekantoor en fiscaal-financieel adviseur helpen wij onze klanten met praktisch advies dat past bij hun onderneming. Met ons team staan we samen voor onze klanten klaar; wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons. Zij weten dat ze met elke vraag snel bij ons terecht kunnen en dat er altijd iemand is die ze kan helpen. Wilt u dat ook? Kom dan eens kennismaken!

Jan Meijer, oprichter administratiekantoor

Meijer CnF is oorspronkelijk als administratiekantoor opgericht door Jan Meijer. Al van het begin af aan stond de klant centraal en was elk advies gericht op meer dan de cijfers alleen. Juist door de relatie met de klanten konden we toen al verder gaan in onze dienstverlening en advisering.

Uitbreiding met accountancy

In 2013 heeft Jan Meijer het stokje overgedragen aan Claudia Spring in ’t Veld en Jaad Chaara. Sindsdien kunnen wij u ook accountancydiensten aanbieden zoals loonbelasting-, subsidie- en beoordelingsverklaringen en dergelijke. Maar ook met een nieuw team en een uitgebreider dienstenaanbod zijn we niets veranderd. U kunt ons nog steeds direct bellen, bij ons langskomen en met ons praten over meer dan alleen uw cijfers en boekhouding. Met een team van professionals begeleiden we nog steeds onze klanten en zijn we als vanouds betrokken bij uw onderneming. Dat is waar u ons van kent. En dat blijft zo.

Kom kennis maken

De oprichter en voormalig eigenaar Jan Meijer vindt u nog steeds bij Meijer CnF. Als betrokken adviseur met creatieve oplossingen staat hij ook nu nog ondernemers bij. Wilt u weten wie er nog meer voor u klaarstaan? Kom dan eens langs om met ons kennis te maken.

Wilt u meer ondernemen? Neem dan contact met ons op.
Meijer CnF, Amsterdam: financiële en fiscale ondersteuning en bedrijfsadvies.

Nieuws

Rechtsbescherming bij vaststellen WOZ-waarde

De regering wil het huidige systeem om de waarde van een woning te bepalen, de waardering onroerende zaken (WOZ), aanpassen. Een van de doelstellingen is een betere rechtsbescherming van belanghebbenden. Een concept van het wetsvoorstel is in consultatie gegaan. De...

Grootste stijging cao-lonen sinds 2009

Volgens voorlopige cijfers van CBS zijn vorig jaar de cao-lonen gestegen met 2,1%. Dat is de grootste stijging na 2009. De consumentenprijzen in 2018 stegen in de eerste elf maanden van 2018 met 1,7%. In het eerste volle crisisjaar, 2009, lag de cao-loonstijging met...

Meijer CnF

Postbus 75975
1070 AZ Amsterdam

A.J. Ernststraat 165
1083 GT Amsterdam
t 020 - 622 72 74
f 020 - 420 58 01
stuur ons een e-mail