Home / Partners

Partners

Met wie wij voor u samenwerken

Voor een compleet advies en dienstenaanbod werken wij voor u samen met andere professionele partners:

Abeln Advocaten - Eén van de professionele partners van Meijer CnF

Abeln Advocaten heeft een gevarieerde commerciële praktijk met expertise op de belangrijkste juridische aandachtsgebieden voor de zakelijke markt en (semi)overheden. Kenmerkend aan dit advocatenkantoor is hun flexibiliteit. De interne communicatielijnen zijn kort maar het kantoor is groot genoeg om ook de grotere casussen en projecten te behandelen.

CnF Support - Eén van de professionele partners van Meijer CnF

CnF Support is uw partner voor al uw secretariële en administratieve werkzaamheden. Naast deze activiteiten heeft CnF Support ook een afdeling Beheer Onroerend Goed. CnF Support maakt samen met CnF Connections onderdeel uit van de CnF Groep.

Amson & Kolhoff Notarissen - Eén van de professionele partners van Meijer CnF

Amson & Kolhoff Notarissen is notaris in Amstelveen voor advies bij zakelijke en privéaangelegenheden. Zij ondersteunen u bij het maken van keuzes en zorgen dat uw zaken juridisch juist worden vastgelegd. Voor grote en kleinere ondernemers en bij zowel scheiding, erfenis, nalatenschap als andere financiële en juridische zaken, werken wij samen met Amson & Kolhoff.

Wilt u meer ondernemen? Neem dan contact met ons op.
Meijer CnF, Amsterdam: financiële en fiscale ondersteuning en bedrijfsadvies.

Nieuws

Rechtsbescherming bij vaststellen WOZ-waarde

De regering wil het huidige systeem om de waarde van een woning te bepalen, de waardering onroerende zaken (WOZ), aanpassen. Een van de doelstellingen is een betere rechtsbescherming van belanghebbenden. Een concept van het wetsvoorstel is in consultatie gegaan. De...

Grootste stijging cao-lonen sinds 2009

Volgens voorlopige cijfers van CBS zijn vorig jaar de cao-lonen gestegen met 2,1%. Dat is de grootste stijging na 2009. De consumentenprijzen in 2018 stegen in de eerste elf maanden van 2018 met 1,7%. In het eerste volle crisisjaar, 2009, lag de cao-loonstijging met...

Meijer CnF

Postbus 75975
1070 AZ Amsterdam

A.J. Ernststraat 165
1083 GT Amsterdam
t 020 - 622 72 74
f 020 - 420 58 01
stuur ons een e-mail