Advies voor ondernemers van je accountant – Amsterdam

Kom langs, wij helpen je verder!

Als ondernemer heb je verstand van zaken, maar niet van alles. En dat hoeft ook niet, zolang je ons maar kent. Wij helpen je namelijk verder met duidelijk en concreet advies gericht op jouw bedrijf en situatie. Kom dus eens langs voor een kop koffie en we bespreken jouw situatie en waar je tegenaan loopt of geven je tips wat beter kan.

Bedrijfsadvies

Fiscale vraagstukken, overnames, groeistrategieën of bedrijfswaardering… het zijn maar een paar zaken waar je als ondernemer mee te maken kunt krijgen, maar waar je vast niet altijd alles vanaf weet. Gelukkig ken je dan wel de accountants van Meijer CnF. Fiscale zaken en bedrijfsvraagstukken zijn ons niet vreemd en we staan voor je klaar met praktisch en concreet bedrijfsadvies.

Bedrijfsoverdracht of bedrijfsovername?

Ook al werk je nu nog hard aan je bedrijf, het is nooit te vroeg om na te denken over later. Zoals een bedrijfsoverdracht; hoe ga je dat regelen en wat moet je daarvoor voorbereiden? Wij begeleiden ondernemers in dit gehele traject zodat je er zakelijk en privé klaar voor bent. En wil je zelf een bedrijf overnemen? Ook dan kun je bij ons terecht voor advies, begeleiding, due dilligence en veel meer.

Fiscaal advies

Ondanks alle beloftes, de belastingen worden er eigenlijk nooit makkelijker op. Veel ondernemers verliezen al de moed als het over fiscale zaken en regelgeving gaat. Daarom helpen wij je, wij kennen wel de weg in het woud van regels en weten waar de fiscale voordelen te behalen zijn. Zo helpen we je met fiscaal advies om het zakelijk en privé zo in te richten dat jij jouw fiscale kansen optimaal benut. Overigens blijft het niet alleen bij advies. Als je wil, verzorgen we ook alle aangiftes en andere belastingzaken, dat spreekt voor zich.

Jouw accountant voor meer dan alleen de cijfers

Zijn de belastingaangiftes en administratie voor jou een ‘moetje’? Voor ons is het een startpunt om jou en je onderneming verder te helpen. Jouw cijfers vertellen ons meer dan wat je aan inkomstenbelasting moet afdragen. We ontdekken daarin mogelijkheden en aandachtspunten. Kansen dus hoe jij jouw onderneming verder kunt stroomlijnen of risico’s die je beter maar zo snel mogelijk kunt aanpakken. Van advies en begeleiding bij personeelszaken en ziekteverzuim tot het optimaliseren van belastingtechnische zaken of voorbereidingen voor een fusie, wij zijn jouw gesprekspartner.

Een kop koffie met advies?

Natuurlijk weten wij ook niet alles, maar we hebben wel een groot en professioneel netwerk. Hebben we eens extra kennis of advies nodig om jou te helpen? Dan zetten we ons netwerk voor jou in. Makkelijk toch? Wil je ook een accountant die verder kijkt dan de cijfers alleen? Schuif dan eens bij ons aan voor een kop koffie en een goed gesprek.

Vacatures en stageplaatsen

Kom werken of stagelopen bij de accountant in Amsterdam

Check snel onze vacatures en stageplaatsen!