Home / Diensten / Administratie

Administratie

Besteed het uit voor meer tijd om te ondernemen

De administratie is de basis van uw bedrijf maar het voeren van een goede administratie kost u veel tijd. Tijd die u natuurlijk veel liever besteedt aan de onderneming. Voor ons is de administratie onze onderneming, wij doen dat dus snel en efficiënt. Voeren wij uw administratie dan profiteert u van onze kennis en kunde én heeft u meer tijd om te ondernemen.

Uw administratie; opgezet of geregeld

Wij kunnen de administratie voor u opzetten en inrichten zodat u het zelf kunt doen. Maar u kunt het ook aan ons uitbesteden. Uw gehele financiële administratie wordt dan consequent verwerkt en u heeft altijd online toegang tot uw cijfers en een up-to-date overzicht van uw financiële positie. En wilt u frequent geïnformeerd worden over uw cijfers? Dan krijgt u onze periodieke managementrapportages. Zo bent u niet alleen op de hoogte, u weet ook precies wat de cijfers voor u betekenen.

Meer informatie of advies op maat?

Of u nu een deel of de gehele administratie aan ons uitbesteedt, wij helpen u om een goede administratie te voeren die bij uw onderneming past. Neem contact met ons op voor meer informatie of een advies op maat.

Wilt u meer ondernemen? Neem dan contact met ons op.
Meijer CnF, Amsterdam: financiële en fiscale ondersteuning en bedrijfsadvies.

Nieuws

Grootste stijging cao-lonen sinds 2009

Volgens voorlopige cijfers van CBS zijn vorig jaar de cao-lonen gestegen met 2,1%. Dat is de grootste stijging na 2009. De consumentenprijzen in 2018 stegen in de eerste elf maanden van 2018 met 1,7%. In het eerste volle crisisjaar, 2009, lag de cao-loonstijging met...

Rechtsbescherming bij vaststellen WOZ-waarde

De regering wil het huidige systeem om de waarde van een woning te bepalen, de waardering onroerende zaken (WOZ), aanpassen. Een van de doelstellingen is een betere rechtsbescherming van belanghebbenden. Een concept van het wetsvoorstel is in consultatie gegaan. De...

Meijer CnF

Postbus 75975
1070 AZ Amsterdam

A.J. Ernststraat 165
1083 GT Amsterdam
t 020 - 622 72 74
f 020 - 420 58 01
stuur ons een e-mail