Administratie

Goed geregeld zoals jij dat wil

De administratie moet natuurlijk op orde zijn. Maar vind je dat maar veel gedoe? Kost het je te veel tijd? Of wil je zeker weten dat je het wel goed geregeld hebt? Dan schakel je ons in. Wij nemen de beheer van je boekhouding graag uit handen, begeleiden je als je het zelf wil doen of zetten het voor je op. Het is ons om het even, zolang het maar goed gebeurt. En daar kun je bij ons op rekenen.

Financiële administratie

De financiële administratie geeft altijd precies inzicht in hoe het ervoor staat in jouw onderneming. Maar dan moet die wel actueel zijn, en dus goed bijgehouden. Dat kunnen wij voor je doen als je daar geen tijd aan kwijt wil zijn. Dan weet je zeker dat het goed geregeld is op een manier die past bij jouw onderneming. Jij hebt er dan geen omkijken meer naar, hooguit als je de cijfers checkt!

Opzetten? Of bijhouden?

Natuurlijk kunnen wij de complete boekhouding voor je uit handen nemen. Maar wil je het zelf doen en wel zeker weten dat het goed gebeurt? Dan controleren wij het achteraf. Of we zetten de administratie voor je op zodat je een goede basis hebt om mee te beginnen. En wil je zelf een deel doen en ons een ander deel van je financiën? Ook prima. Geef maar aan hoe jij het graag wil en we regelen het.

Meijer CnF - Accountantskantoor Amsterdam - Financiele Administratie - Online boekhouden - Financiën

Online boekhouden

De boekhouding wordt online bijgehouden, door jou, door ons of door ons samen. Via de online software heb je veilig toegang tot jouw administratie en kunnen wij er ook bij. Zo verwerken we de administratie efficiënt en vlot; facturen en bonnetjes worden hierin bijgehouden en als er een salarisadministratie is, koppelen we die er ook aan. En de aangiftes omzetbelasting, frequente managementrapportages en de eindejaarsafsluiting? Je regelt het zo met online boekhouden of je downloadt het als wij het voor je regelen. Zo heb je altijd een actueel overzicht van je financiële situatie. En kunnen wij snel iets voor je checken of regelen als je er zelf bijvoorbeeld niet aan toekomt. Toegang tot het online clientportal is exclusief voor klanten van Meijer CnF.

Administratie geheel of deels uitbesteden? Dat kan!

Besteed jij liever je tijd aan ondernemen dan aan de administratie? Laat het dan aan ons over. Deels, geheel of op een manier zoals jij dat wil. Kom langs en bespreek de mogelijkheden voor de administratie van jouw onderneming. Wij regelen het zodat jij verder kan met jouw bedrijf.