Home / Werken bij

Werken bij Meijer CnF

Een baan in de accountancy, administratie en fiscale advisering

Werken bij Meijer CnF is werken in een professionele organisatie met een open en informele cultuur. Klantgerichtheid, kwaliteit, deskundigheid en accuratesse staan bij ons centraal. Je bent betrokken bij de klanten, spreekt ze regelmatig en levert vanzelfsprekend kwalitatief hoogstaande diensten. Samenwerken is het credo bij ons; met je collega’s én met de klanten.

Ons aanbod

Wij bieden onze medewerkers een uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kansen op professionele groei. Ook zorgen we ervoor dat jij jouw vakkennis up-to-date kunt houden. Wij zijn een betrokken werkgever net als dat we een betrokken partner zijn voor onze klanten.

Stuur ons jouw sollicitatie

Spreekt het werken bij Meijer CnF in Amsterdam jou aan? Wil jij carrière maken in de accountancy, administratieve dienstverlening en fiscale advisering? Dan nodigen wij je uit om een gemotiveerde sollicitatie met cv te sturen naar info@meijercnf.nl. Bij interesse zullen wij contact met je opnemen.

Wilt u meer ondernemen? Neem dan contact met ons op.
Meijer CnF, Amsterdam: financiële en fiscale ondersteuning en bedrijfsadvies.

Nieuws

Rechtsbescherming bij vaststellen WOZ-waarde

De regering wil het huidige systeem om de waarde van een woning te bepalen, de waardering onroerende zaken (WOZ), aanpassen. Een van de doelstellingen is een betere rechtsbescherming van belanghebbenden. Een concept van het wetsvoorstel is in consultatie gegaan. De...

Grootste stijging cao-lonen sinds 2009

Volgens voorlopige cijfers van CBS zijn vorig jaar de cao-lonen gestegen met 2,1%. Dat is de grootste stijging na 2009. De consumentenprijzen in 2018 stegen in de eerste elf maanden van 2018 met 1,7%. In het eerste volle crisisjaar, 2009, lag de cao-loonstijging met...

Meijer CnF

Postbus 75975
1070 AZ Amsterdam

A.J. Ernststraat 165
1083 GT Amsterdam
t 020 - 622 72 74
f 020 - 420 58 01
stuur ons een e-mail