Werken bij accountant Meijer CnF Amsterdam

Volop kansen voor ondernemende mensen

Wij werken voor ondernemers, maar zijn zelf zeker zo ondernemend. Ben jij dat ook en wil je werken bij een accountant in Amsterdam of bij ons stagelopen? Dan is het tijd dat wij snel gaan kennismaken!

Vacature

Senior Assistent Accountant,
Amsterdam,
fulltime (40 uur)

Check snel!

Vacature

Junior Assistent Accountant,
Amsterdam,
fulltime (40 uur)

Check snel!

Stage

Assistent Accountant,
Amsterdam

Check snel!

Zo zijn wij

Ons kantoor is niet groot, maar zelf vinden we dat een groot pluspunt. Je hebt hier een breed takenpakket en bent van A tot Z betrokken bij en verantwoordelijk voor jouw klant. Je hebt veel klantcontact en bent het eerste aanspreekpunt. Dat betekent dat we wel wat van je vragen. Je moet zelfstandig zijn, makkelijk kunnen schakelen en natuurlijk zelf ook ondernemend zijn.

En dit doen we

Klanten rekenen op ons; wij regelen het voor ze en adviseren ze. Ook als ze nog geen vragen hebben. Met accountancy, administratie en fiscaal-financiële diensten zijn wij er voor ze. En met een groot netwerk dat we inzetten als een klant dat nodig heeft. Zo helpen wij ze ondernemen en groeien.

Geen pak, wel jeans

Wij zijn een klein, professioneel accountantskantoor waar het gezellig en informeel is. Hier vind je geen strakke pakken en mooi pluche maar jeans met sneakers of een leuke jurk met boots op een goede bureaustoel. Dat vinden wij prettig en onze klanten duidelijk ook want we groeien al jaren en denken dat we dit voorlopig ook wel blijven doen. Vandaar dat we altijd op zoek zijn naar goede mensen!

Wil jij ook werken bij Meijer CnF in Amsterdam?

Lijkt het jou wel wat om de zaken voor jouw klanten te regelen? Check dan snel onze vacatures en eventuele stageplekken. En staan er nu geen passende vacatures maar denk je dat we echt niet zonder jou kunnen? Dan ben je welkom om jouw motivatie en open sollicitatie te mailen naar: info@meijercnf.nl. We horen graag van je!