Home / Diensten / Accountancy

Accountancy

Meer met uw cijfers

U wilt ondernemen, wij willen dat u meer kunt ondernemen. Dat kan als u weet welke beslissingen u kunt nemen en u de tijd heeft om te groeien. Wij helpen u daarbij. Als uw accountant vertellen wij u niet alleen wat uw cijfers ons vertellen maar ook welke mogelijkheden ze u bieden.

Voor financiële verslaglegging en advies

Een goede accountant is meer dan iemand die uw cijfers op orde brengt. Tenminste, dat vinden wij. Wij willen u verder helpen. Door met u mee te kijken naar uw bedrijf, u te adviseren en te helpen uw ambities waar te maken. Natuurlijk maken wij daarvoor ook de jaarrekeningen, management- en tussentijdse rapportages op. Uw financiële verslaglegging uitstekend geregeld is voor ons de standaard. Maar wij gaan verder voor u en met u. Zodat u ook verder kunt.

Inzicht in uw mogelijkheden

Bij Meijer CnF werken we met u samen om uw mogelijkheden inzichtelijk te krijgen. Dat begint met de controle, het beoordelen of het samenstellen van uw financiële stukken zoals:

Een accountant die u de ruimte geeft om te ondernemen

Met een goed inzicht in de cijfers én oprechte interesse in onze klanten kunnen wij u meer vertellen dan wat de cijfers laten zien. Wilt u ook een accountant die u de ruimte geeft om meer te ondernemen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer ondernemen? Neem dan contact met ons op.
Meijer CnF, Amsterdam: financiële en fiscale ondersteuning en bedrijfsadvies.

Nieuws

Rechtsbescherming bij vaststellen WOZ-waarde

De regering wil het huidige systeem om de waarde van een woning te bepalen, de waardering onroerende zaken (WOZ), aanpassen. Een van de doelstellingen is een betere rechtsbescherming van belanghebbenden. Een concept van het wetsvoorstel is in consultatie gegaan. De...

Grootste stijging cao-lonen sinds 2009

Volgens voorlopige cijfers van CBS zijn vorig jaar de cao-lonen gestegen met 2,1%. Dat is de grootste stijging na 2009. De consumentenprijzen in 2018 stegen in de eerste elf maanden van 2018 met 1,7%. In het eerste volle crisisjaar, 2009, lag de cao-loonstijging met...

Meijer CnF

Postbus 75975
1070 AZ Amsterdam

A.J. Ernststraat 165
1083 GT Amsterdam
t 020 - 622 72 74
f 020 - 420 58 01
stuur ons een e-mail