Home / Diensten

Accountancy, administratie en fiscaal-financieel advies

Onze diensten voor de ondernemer

U onderneemt, ziet kansen en durft risico’s te nemen. Maar u wilt verder en daarvoor heeft u wel de ruimte nodig en de kennis om te weten of u de risico’s kunt nemen. Een goed inzicht in de cijfers is dan essentieel, maar aan die cijfers wilt u niet uw tijd besteden. Daarom doen wij dat voor u. En kijken dan samen hoe en wanneer u uw ambities kunt realiseren.

Accountant en administratiekantoor

Als accountant en administratiekantoor verwerken wij de cijfers voor onze klanten. Van een salarisadministratie tot en met het opstellen van de jaarrekening en fiscaal advies. Wij nemen het van u over, regelen het voor u of adviseren u. Net hoe u het wilt, maar wel gewoon goed. En natuurlijk nemen we daarin ook uw privéomstandigheden mee, dat spreekt voor zich.

Uw cijfers en uw verhaal

Wij kijken en interpreteren niet alleen uw cijfers, wij luisteren ook naar uw verhaal. Omdat we geïnteresseerd zijn in onze klanten. Wij staan voor u klaar en werken met u en voor u. Hoe? Dat verschilt per ondernemer. Maar altijd persoonlijk, kritisch, eerlijk en met aandacht.

Onze diensten

Wij bieden onze klanten de volgende diensten:

Accountancy

Inzicht in en informatie over uw cijfers en de mogelijkheden die ze u bieden. En natuurlijk voor het opstellen van jaarrekeningen, periodieke managementrapportages en pre-audit.

Administratie

Het opzetten van uw administratie of het geheel uitvoeren daarvan. Zoals het betalen van belastingen, lonen en alles wat daarmee samenhangt.

Bedrijfsadvies

Bijvoorbeeld bij bedrijfsoverdracht, opvolging of voor de overname van een bedrijf.

Fiscale diensten en advies

De verzorging van alle belastingaangiftes en advies om de fiscale regels optimaal te benutten.

Personeel en salaris

Van de uitvoering van uw salarisadministratie tot advies over het ziekteverzuim en hr-zaken.

Cliënt Online

Een veilig online klantenportaal waarmee u altijd en overal inzicht in uw cijfers heeft en toegang tot de belangrijkste documenten.

Wilt u eens kennismaken?

Wilt u eens persoonlijk kennismaken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Wilt u meer ondernemen? Neem dan contact met ons op.
Meijer CnF, Amsterdam: financiële en fiscale ondersteuning en bedrijfsadvies.

Nieuws

Grootste stijging cao-lonen sinds 2009

Volgens voorlopige cijfers van CBS zijn vorig jaar de cao-lonen gestegen met 2,1%. Dat is de grootste stijging na 2009. De consumentenprijzen in 2018 stegen in de eerste elf maanden van 2018 met 1,7%. In het eerste volle crisisjaar, 2009, lag de cao-loonstijging met...

Rechtsbescherming bij vaststellen WOZ-waarde

De regering wil het huidige systeem om de waarde van een woning te bepalen, de waardering onroerende zaken (WOZ), aanpassen. Een van de doelstellingen is een betere rechtsbescherming van belanghebbenden. Een concept van het wetsvoorstel is in consultatie gegaan. De...

Meijer CnF

Postbus 75975
1070 AZ Amsterdam

A.J. Ernststraat 165
1083 GT Amsterdam
t 020 - 622 72 74
f 020 - 420 58 01
stuur ons een e-mail