Accountancy, administratie en fiscaal-financieel advies

Onze diensten voor de ondernemer

U onderneemt, ziet kansen en durft risico’s te nemen. Maar u wilt verder en daarvoor heeft u wel de ruimte nodig en de kennis om te weten of u de risico’s kunt nemen. Een goed inzicht in de cijfers is dan essentieel, maar aan die cijfers wilt u niet uw tijd besteden. Daarom doen wij dat voor u. En kijken dan samen hoe en wanneer u uw ambities kunt realiseren.

Accountant en administratiekantoor

Als accountant en administratiekantoor verwerken wij de cijfers voor onze klanten. Van een salarisadministratie tot en met het opstellen van de jaarrekening en fiscaal advies. Wij nemen het van u over, regelen het voor u of adviseren u. Net hoe u het wilt, maar wel gewoon goed. En natuurlijk nemen we daarin ook uw privéomstandigheden mee, dat spreekt voor zich.

Uw cijfers en uw verhaal

Wij kijken en interpreteren niet alleen uw cijfers, wij luisteren ook naar uw verhaal. Omdat we geïnteresseerd zijn in onze klanten. Wij staan voor u klaar en werken met u en voor u. Hoe? Dat verschilt per ondernemer. Maar altijd persoonlijk, kritisch, eerlijk en met aandacht.

Onze diensten

Wij bieden onze klanten de volgende diensten:

Inzicht in en informatie over uw cijfers en de mogelijkheden die ze u bieden. En natuurlijk voor het opstellen van jaarrekeningen, periodieke managementrapportages en pre-audit.

Het opzetten van uw administratie of het geheel uitvoeren daarvan. Zoals het betalen van belastingen, lonen en alles wat daarmee samenhangt.

Bijvoorbeeld bij bedrijfsoverdracht, opvolging of voor de overname van een bedrijf.

De verzorging van alle belastingaangiftes en advies om de fiscale regels optimaal te benutten.

Van de uitvoering van uw salarisadministratie tot advies over het ziekteverzuim en hr-zaken.

Een veilig online klantenportaal waarmee u altijd en overal inzicht in uw cijfers heeft en toegang tot de belangrijkste documenten.

Wilt u eens kennismaken?

Wilt u eens persoonlijk kennismaken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Logo NBA
Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator