Accountancy

Meer met uw cijfers

U wilt ondernemen, wij willen dat u meer kunt ondernemen. Dat kan als u weet welke beslissingen u kunt nemen en u de tijd heeft om te groeien. Wij helpen u daarbij. Als uw accountant vertellen wij u niet alleen wat uw cijfers ons vertellen maar ook welke mogelijkheden ze u bieden.

Voor financiële verslaglegging en advies

Een goede accountant is meer dan iemand die uw cijfers op orde brengt. Tenminste, dat vinden wij. Wij willen u verder helpen. Door met u mee te kijken naar uw bedrijf, u te adviseren en te helpen uw ambities waar te maken. Natuurlijk maken wij daarvoor ook de jaarrekeningen, management- en tussentijdse rapportages op. Uw financiële verslaglegging uitstekend geregeld is voor ons de standaard. Maar wij gaan verder voor u en met u. Zodat u ook verder kunt.

Inzicht in uw mogelijkheden

Bij Meijer CnF werken we met u samen om uw mogelijkheden inzichtelijk te krijgen. Dat begint met de controle, het beoordelen of het samenstellen van uw financiële stukken zoals:


Een accountant die u de ruimte geeft om te ondernemen

Met een goed inzicht in de cijfers én oprechte interesse in onze klanten kunnen wij u meer vertellen dan wat de cijfers laten zien.  Wilt u ook een accountant die u de ruimte geeft om meer te ondernemen? Neem dan contact met ons op.

 
Logo NBA
Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator